Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

COMPANY PROFILE 

.
Η Motorent ® ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα, και είναι μια Ελληνική εταιρεία ενοικιάσεως μοτοσυκλετών.

Η αγάπη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Koυ Θεόδωρου Καραμανίδη για της μοτοσυκλέτες, τα ταξίδια, και τον  τουρισμό τον οδήγησαν στην δημιουργία της Motorent ® που σκοπό έχει να προσφέρει στους πελάτες της εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης εντός πόλης αλλά  και  διακοπών μέσα από περιηγήσεις με  μοτοσυκλέτα.

Περισσότερο από 34 χρόνια η Motorent ® Rentals Lease Adventure παρέχει στην αγορά την δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλετών όλων των τύπων.

Η Motorent ® διαθέτει ένα διαρκώς ανανεούμενο “στόλο” με πάνω από 60 σύγχρονες μοτοσυκλέτες, με μοντέλα του τελευταίου 1 ½ χρόνου, που καλύπτουν τις ανάγκες από μικρά αυτόματα, μεσαίας κατηγορίας ημιαυτόματα μηχανάκια, μέχρι τις μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες δρόμου και χωμάτινες.


Οι Δραστηριότητες της Motorent ® είναι οι εξής:

α) Retail : 
Ενοικίαση μοτοσικλετών σε ανεξάρτητους και μεμονομένους ενδιαφερόμενους πελάτες είτε για τουριστική είτε για επαγγελματική χρήση  μικρής διάρκειας.

β) Motolease – Χρονομίσθωση
Ενοικίαση δικύκλων σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις για επαγγελματική χρήση με  μεγάλη χρονική διάρκεια και ειδικούς όρους και παροχές.

γ) Gold Trips”-  Motorent ® Rentals Lease Adventure Tourist Services :
Παροχή πλήρους πακέτου τουριστικών υπηρεσιών, με οργανωμένες ολιγοήμερες  περιηγήσεις  σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδος χωρίς ή με συνοδεία εξειδικευμένου έμπειρου οδηγού (moto tour leader).

Οι αποδράσεις αυτές συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση μοτοσυκλέτας,   με την χαλάρωση που προσφέρει η περιπέτεια και η ανακάλυψη της Ελληνικής υπαίθρου.

Η φιλοσοφία της Motorent ® εκφράζεται μέσα από την σωστή προσέγγιση των αναγκών των πελατών της, ώστε να τους εξασφαλίζει την ιδανική σχέση ποιότητας – εξυπηρέτησης – τιμής.

Η ξεχωριστή για κάθε πελάτη,  μελέτη του προφίλ του και των  αναγκών του, σε συνδυασμό με την άριστη συντήρηση και κατάσταση του “στόλου” των μοτοσυκλετών  και την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Motorent ® διασφαλίζουν,  ώστε ο πελάτης να έχει ένα αξέχαστο πακέτο μετακίνησης με Ασφάλεια και να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος .  

Η διοίκηση της εταιρείας και τα στελέχη  της με την 34χρονη εμπειρία τους, βοηθούν τον πελάτη στον σχεδιασμό , και τον συμβουλεύουν με προτάσεις και λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη της μετακίνησής του, σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις του.   

Η Motorent ® είναι μια σύγχρονη και άρτια στελεχωμένη και οργανωμένη  επιχείρηση με ηγετική θέση στον κλάδο.

Στόχος της Motorent ® είναι η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της, αλλά και η περαιτέρω σταθερή , και ταυτόχρονα  δυναμική  ανάπτυξη, με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, διατήρηση των  υψηλών  προδιαγραφών  Ασφάλειας   του άριστα συντηρημένου “στόλου” της , μέσα από διαρκείς συνεργασίες, με γνώμονα την  ανθρώπινη και φιλική συνεργασία και το κοινό όφελος,  με τους πελάτες  της.  

Η Motorent ® φημίζεται για την σωστή προσέγγιση των αναγκών των πελατών της . 

Με τον τρόπο αυτό τα μισθώματα είναι πάντα στο ύψος των προσδοκιών του πελάτη , και σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση των μοτοσικλετών, και την αμέριστη συμπαράσταση  της Motorent ®, βοηθούν ώστε ο πελάτης να έχει ένα αξέχαστο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα 

  • Περισσότερα από 20.000.000 χλμ στους δρόμους
  • Περισσότερα από 20.000.000 χλμ χαρούμενων διακοπών
  • Περισσότερα από 20.000.000 χλμ από ικανοποιημένους πελάτες
  • Περισσότερα από 20.000.000 χλμ απόλαυσης της ελληνικής υπαίθρου
  • Περισσότερα από 20.000.000 χλμ χαλάρωσης στην άμμο και σε παραλίες με βότσαλα
  • Περισσότερα από 20.000.000  χλμ ανακάλυψης πάνω από 3000 μεσογειακών νησιών

Η εμπειρία της εταιρείας και των στελεχών της, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους πελάτες σας να σχεδιάσουν την εκδρομή τους , να τους συμβουλέψουν να αποφασίσουν πού θα πάνε, σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις τους.

Η Motorent ® έχει ένα στόλο με πάνω από 60 διαφορετικές μοτοσυκλέτες, στις οποίες γίνεται έλεγχος και service κάθε φορά πριν και μετά την ενοικίαση, για κάθε διαφορετικό πελάτη. Ο «στόλος» μας περιλαμβάνει όλους τους τύπους μοτοσικλετών που χρειάζονται για καλές διακοπές η για επαγγελματική μετακίνηση.

Ξεκινώντας από τα μικρά αυτόματα, τα μεσαίας κατηγορίας ημιαυτόματα μηχανάκια και scooter , μέχρι τις μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες δρόμου και χωμάτινες , όλες οι μηχανές είναι σχεδόν καινούργιες , όχι μεγαλύτερες από 1 1 ½ χρόνο κυκλοφορίας, και είναι όλες πιστοποιημένες  από τον ελληνικό οργανισμό τουρισμού.

Η Έδρα της Motorent ® επιλέχθηκε στρατηγικά και σχεδιάστηκε για να παρέχει την δυνατότητα επισκεψιμότητας των κυριότερων τουριστικών κεντρικών περιοχών, με τα πόδια.

Η Motorent ® βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και το νέο μουσείο της Ακρόπολης, και το κυριότερο ότι είναι δίπλα από τους σταθμούς Metro “Ακρόπολη” και Fixπου εξασφαλίζουν εύκολη και άνετη πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, στην παλιά Αθηναϊκή συνοικία την Πλάκα, τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και πανσιόν, όπως επίσης και τις παραλίες της Αττικής και το αεροδρόμιο. 






Motorent ® 
Rentals Lease Adventure
[Rents & Sales Bikes & Scooters ]

Head Office Address: 
4 Kavalloti Str. 
11742 Athens, Greece - Hellas
[Near to Acropolis New Museum & Acropolis Metro Station ]

 




 +30 210 9234939





+30 210 9234885












https://plus.google.com/101058187151830340588/









http://issuu.com/motorentmoto



motorent skype name

(motorent_rentalleaseadventure)






-------------------------------------------------------------------------------------------
Ενδεικτική Φωτοπαρουσίαση από τα μοντέλα των scοoters & μοτοσικλετών που ενοικιάζουμε.

==================================================
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΡΕΣ !!

(Από Παρασκευή μεσημέρι και επιστροφή Δευτέρα μέχρι τις 10.00 πμ)


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου